Inför Eurovision 2010 i SVT

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


INFÖR EUROVISION 2010. SVT kör traditionsenligt sitt eget “Inför Eurovision Song Contest” och har nu offentliggjort vilka som kommer betygsätta bidragen som tävlar i Oslo.

Kayo, Rennie Mirro, Marie Serneholt, Lena Philipsson och Thomas Lundin ingår i årets Inför ESC-panel som sänds i SVT 1 på tisdagskvällar mellan kl 20 – 21 med start den 27:e april.

Programledare är som vanligt schlageramiralen Christer Björkman.

Programmet är uppdelat i fyra delar, där varje del handlar om en semifinalhalva. Undantag gäller i sista programmet som även innehåller Big Four och Norge, som ju är direktkvalificerade till finalen.

 

Sändningsdatum

27/4 Inför ESC del 1
4/5 Inför ESC del 2
11/5 Inför ESC del 3
18/5 Inför ESC del 4

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Best of Nationella 2020

Eurovision 2021

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen