Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Safura Alizadeh (Azerbajdzjan 2010) sjunger “Drip drop”

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


NATIONELLA UTTAGNINGAR. Azerbajdzjan valde som bekant ut sin artist i början av mars. Valet föll då på Safura Alizadeh. Nu är hennes bidrag klart.

Hon tävlar med låten Drip Drop, skriven av svenskarna Stefan Örn & Sandra Bjurman. Själva låtvalet har skett internt inom nationella TV-bolaget.

Så här låter bidraget:

 

Panelen tycker till!

Robban

Det här var inte så tokigt. Ytterligare en ballad i årets ESC. Studioversionen är hästlängder mycket bättre än liveframträdandet.

 

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen