maNga tävlar med låten “We could be the same” i Eurovision 2010

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


NATIONELLA UTTAGNINGAR. Det har sedan tidigare stått klart att bandet maNga ska representera Turkiet i Eurovision Song Contest 2010. Nu har gruppen även fått ett bidrag att framföra!

Låten blir gruppens egenkomponerade “We could be the same” som ska försvara Turkiets färger i Norge senare i maj.

Lyssna på bidraget nedan!

 

Panelen tycker till!

Robban

Turkiet väljer antingen något svängigt eller något rockigt. Den här proffsiga gruppen tycker jag om, men själva låten är jag lite besviken på. Hade väntat mig mer. Dock får man lyssna ett par gånger innan man kan ge en rättvis bedöming. Jag skulle ljuga om jag sa att den här låten är bra. Men den är inte heller helt usel. Kommer nog bli omtyckt och ta sig till final i vilket fall som helst.

 

Felix

Känns kanske inte som ett av Turkiets starkaste bidrag, men det är ändå lite typiskt för landet på något sätt. Det är ju inte första gången man skickar ett gäng rock-killar… Tyvärr saknas här en tydlig refräng och jag lämnas lite med ett intryck av likgiltighet – tyvärr!

 

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Best of Nationella 2020

Eurovision 2021

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen