Startfältet på Irland klart

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


NATIONELLA UTTAGNINGAR. Startfältet till den irländska finalen är klart. Den 5 mars väljer Irland fram sitt bidrag att skicka till Eurovision i Oslo.

I det hittar vi den före detta ESC-vinnaren 1993; Niamh Kavanagh med låten It’s For You, som förövrigt är skriven av samma svenskar som skrev fjolårets irländska bidrag, Et Cetera. Lina & Mårten Eriksson & Jonas Gladnikoff samt irländaren Niall Mooney.

 

Startfältet

  1. Leanne Moore – Does Heaven Need Much More?
  2. Monika Ivkic – Fashion Queen
  3. Lee Bradshaw – River Of Silence
  4. Mikey Graham – Baby Nothing Is Wrong
  5. Niamh Kavanagh – It’s For You

 

Röstningssytemet består av 50 % telefonröster och 50 % juryröster. Finalen kommer att hållas under programmet The Late Late Show och själva uttagningen börjar 22.35 CET.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Best of Nationella 2020

Eurovision 2021

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen