Panelen tipsar: Bengtzing & Velvet släpper singel

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


PANELEN TIPSAR. Linda Bengtzing och Jenny “Velvet” Pettersson släpper en gemensam singel. Låten “Victorious” skrevs ursprungligen för Melodifestivalen, men kom inte med i tävlingen.

Lyssna på den i klippet här nedanför:

 

Panelen tycker till!

Robban

Den här “hiten” borde absolut ha kommit med. Som sagt; jag är oerhört besviken på årets MF-upplaga och hade gärna sett fler låtar i stil med den här.

 

Felix

Konstigt att en låt som denna inte tog sig in i festivalen! Känns som ett lite smalare år där det bjuds på mer experimentella bidrag snarare än klockrena hits. Enligt information jag tagit del av ska det ha funnit fler hits i klass med “Victorious” som inte tog sig hela vägen fram. Kanske kan vi hoppas på dem nästa år?

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Best of Nationella 2020

Eurovision 2021

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen