Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Namnen på de finalklara i Spanien (Eurovision 2010)

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


NATIONELLA UTTAGNINGAR. Här är namnen på de tio bidrag (enligt placering i internetomröstningen) som tagit sig till den nationella finalen Tu pais te necesita måndag den 22 februari.

De som tävlar är:

  1. Coral Segovia – En una Vida
  2. John Cobra – Carol
  3. Lorena – Amor Mágico
  4. Daniel Diges – Algo Pequeñito
  5. Samuel y Patricia – Recuérdame
  6. Venus – Perfecta
  7. Fran Dieli – Cuando se trata de ti
  8. Anabel Conde –Sin miedos
  9. José Galisteo –Beautiful Life
  10. Ainhoa Cantalapiedra – Volveré

 

Panelen tycker till!

Robban

Jag är väldigt nöjd med att ha fått med hela åtta favoriter från min topplista. Min stora favorit är givetvis Coral. Finns inget annat bidrag som kommer upp i samma klass som den. Spanien bara måste skicka henne och En una Vida till Oslo, då blir man farliga. Vad John Cobra gör i final är för mig obegripligt. Resterande låtar är bra.

 

Felix

Givetvis blir jag superglad när min favorit Coral går vidare, men i övrigt undrar jag hur det här startfältet valts ut. Vart har den snygga Another day vägen? Och den underbara balladen Qué Quieres de mí? Ja, inte många av mina favoriter gick vidare som ni förstår… En liten besvikelse… Spanjorerna verkar rädda för engelska bidrag vilket jag tycker känns synd.

 

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen