Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Melodifestivalen 2010: Smyglyssningar till låtarna i fjärde deltävlingen släppta i förtid

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2010. Låtarna som tävlar i fjärde deltävlingen skulle inte ha släppts förrän på fredag, men igår tvingades SVT lägga ut låtarna i sista deltävlingen från Malmö i enminutsklipp ändå. Detta efter att man gjort ett rejält misstag.

Det som hände var att två av bidragen, Sibels och Peter Jöbacks bidrag, råkat publicerats av misstag på svt.se/melodifestivalen. Även om klippen togs bort snabbt så spreds de på olika publika plattformar. Då SVT inte vill gynna någon artist i förväg så har man beslutat att släppa alla 8 bidrags smyglyssningar redan nu. Inga bidrag kommer att diskvalificeras eftersom det rörde sig om ett misstag från SVT:s håll.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen