Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Bulgariens fem bidrag

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


NATIONELLA UTTAGNINGAR. Sedan tidigare står det klart att sångaren Miro Kostadinov kommer åka till Oslo och tävla för Bulgarien. Igår presenterade BNT de fem bidragen som tävlar om en plats i Eurovision.

Den 28:e februari är den nationella finalen där enbart telefonröster gäller. De fem bidragen i finalen är:

 

Panelen tycker till!

Robban

Jag ser helst att Twist and Tango vinner. Det är klart den bästa låten av dessa fem bidragen. Miro har bra utstrålning och röst men saknar en riktigt bra låt.

 

Felix

Ja vad ska man säga? Inga 12-poängare här inte… Men lite småroliga Twist and Tango fastnar ändå på hjärnan en stund. Får nog blir min favorit!

 

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen