Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Biljettsläpp till Eurovision Oslo 2010

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION 2010. På måndag är det dags! Klockan 9.00 centraleuropeisk tid släpps biljetterna till årets Eurovision Song Contest. Semifinalerna den 25:e och 27:e maj samt finalen den 29:e maj kommer hållas i Telenor Arena strax utanför centrala Oslo.

Biljettpriserna för semifinalerna och genrepen kommer kosta mellan 300-600 norska kronor och en biljett till den stora finalen mellan 800-1600 norska kronor. EBU uppger att det kommer finnas totalt 90 000 biljetter till salu via biljettsajten Billettservice samt per telefon. Information om hur man bokar kommer finnas på eurovision.tv.

Det blir till att vara snabb på telefonen eller datorn på måndag om man ska få tag i några biljetter. Sedan tidigare år är det känt att de mest eftertraktade biljetterna brukar alltid ta slut på någon timme.

 

Ska du vara på plats? Kommentera gärna.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen