Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Melodifestivalscenen 2010!

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2010. “Exklusivitet, fest och klubb” – så beskrivs årets melodifestivalscen av scenografen Viktor Brattström.

I år kommer vi få se svarta ytor i blankt och matt, bestyckade med videoväggar och lampor. Det nedsänkta dansgolvet av glas har även det inbyggda videomoduler – för den där extra partystämningen! “Melodifestivalen är ju hela Sveriges fest och det verkar som om festen har en eminent spelplats.” säger Viktor Brattström till SVT.

 

Panelen tycker till!

Felix

Kul att fler videoväggar gör comeback! Tycker om när det händer saker. Scenen verkar väldisponerad och snygg – klubb och festkänslan infinner sig verkligen! En lite renare version av fjolårets scen som kunde kännas lite plottrig. Återstår att se om verkligheten lever upp till skissen!

 

Vad tycker ni om årets scen? Fult eller snyggt? Kaxigt eller fegt? Gå gärna in och kommentera!

 

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen