Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

MaNga representerar Turkiet i Eurovision 2010

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


NATIONELLA UTTAGNINGAR. Det är nu bekräftat att det blir gruppen MaNga (på bilden ovan) som kommer att representera Turkiet i Eurovision Song Contest i Oslo.

Den turkiska tv-kanalen TRT har nu bekräftat det hela officiellt på sin hemsida. Gruppen som består av fem medlemmar fick priset MTV Europe Award “Best European Act” förra året och har länge önskat att få tävla för sitt hemland i Eurovision. Deras musik innehåller ny metal, hiphop och traditionell turkisk musik.

I skrivande stund är det inte officiellt vilket bidrag de ska tävla med.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen