ESC-Panelen fyller ett år


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

PANELEN INFORMERAR. Idag är det exakt ett år sedan vi startade ESC-Panelen om Eurovision Song Contest och ländernas uttagningar.

Kul att se att intresset ökat för oss sedan vi drog i gång i januari 2009. Under Eurovisionfinalen hade vi 1003 unika besökare på en hel dag. Väldigt inspirerande.

Mycket roligt har hänt under detta året och vi är så otroligt glada för alla som kikar in på sidan, det betyder så mycket för oss att se att det är så många besökare på sidan, något vi aldrig vågat drömma om eftersom i början var bloggen tänkt som ett sätt för oss själva att ha bättre koll på allt kring Eurovision. All positiv respons genom kommentarer och mejl gör att det är så himla roligt att blogga vidare och det kommer vi att fortsätta med, hoppas ni hänger med framöver.

 

Har ni några synpunkter, tips eller idéer på vad som kan göras bättre eller om ni saknar något så lämna en kommentar eller skicka oss ett mejl.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Mello 2020

Aktuella antagningar

Nationella 2020

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seTips på Eurovision-musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen