Tre programledare för Melodifestivalen 2010


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

Foto: Carl-Johan Söder/SVT.

Nu har beskedet kommit från SVT att det blir Måns Zelmerlöw, Christine Meltzer och Dolph Lundgren som kommer att leda oss kring Melodifestivalen 2010.

Måns och Christine kommer leda alla program, medan Dolph endast (ej klart varför) kommer leda det första och det sista. Han kommer dock vara med på andra sätt i alla program.

Beskedet om programledarna kom vid en presskonferens i SVT-huset.

 

Panelen tycker till!

Robban

Det här var ett överraskande val. Måns är en fantastisk artist och har tidigare varit programledare för Lilla Melodifestivalen, vilket han genomförde med bravur. De andra två har jag absolut ingen koll på, visste inte ens vem Dolph var förrän nu. Intressant i alla fall.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av sju personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen