Eurovision 2010: Bulgarien har presenterat sin artist


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

miro_esc2010

Bulgarien har valt sin artist – Miro. Foto: EBU.

EUROVISION 2010. Nu står det klart att Bulgarien utsett den första tävlande till nästa års Eurovision Song Contest i Oslo.

Bulgarien utsåg nämligen idag (18 oktober) sångaren Miroslav “Miro” Kostadinov, 33 år att representera landet. Han har haft flera hits i hemlandet.

Valet av artist gjordes genom en expertpanel, men någon låt är ännu inte klar. Låten kommer bulgarisk TV att utse senare i en nationell final, där Miro kommer att sjunga fem låtar i olika genrer. Det är heller inte klart om det blir telefonröster eller jury eller alternativt båda delarna i bidragsfinalen.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Mello 2020

Aktuella antagningar

Nationella 2020

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seTips på Eurovision-musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen