Eurovision 2009 är invigt


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

openingcermony2009

Bild från öppningsceremonin, här med Azerbajdzjans duo AySel & Arash. Foto hämtat från YouTube.

EUROVISION 2009. Igår kväll (10:e maj) invigdes officiellt till slut årets Eurovision Song Contest 2009 i Moskva med den stora fest som alla länder deltar i.

Under veckan som gått med repetitioner och andra förberedelser så har de nationella festerna avlöst varandra i vanlig ordning. På gårdagens fest blandades flera av de gamla stjärnorna med morgondagens och på scen hittade vi ingen mindre än Carola!

Fler bilder finns här!

Nu är i alla fall allt igångsparkat på riktigt också, LET THE SHOWS BEGIN!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av sju personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen