Shirley Clamp och Edward af Sillén kommenterar Eurovision 2009 för SVT


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

EUROVISION 2009. Igår torsdag (23 april) presenterade SVT årets Eurovisionkommentatorer, och det blir Shirley Clamp och Edward af Sillén som ska lotsa svenska tv-tittare igenom de två semifinalerna och finalen i Moskva.

– Vi har valt en ny och spännande kombination som kommentatorer i årets Eurovision Song Contest. Två personer som både kommer att bjuda på humor och spontanitet, men också ett stort kunnande om tävlingens bakgrund och historia. Jag är övertygad om att tittarna får tre mycket underhållande kvällar tillsammans med Shirley och Edward, säger Christer Björkman i en kommentar på svt.se.

Förra året (2008) och 2007 skötte Kristian Luuk och Josef Sterzenbach snacket, mellan 2003-2006 hade Pekka Heino uppdraget.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av sju personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen