Film om scenen i Eurovision 2009


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

esc2009scenen

Scenen i Moskva. Foto: EBU.

EUROVISION 2009. Tidigare har vi endast fått se bilder på hur scenen i Moskva ska se ut, men nu har även en kortfilm släppts som visar den mer tydligt.

Arrangörerna av Eurovision Song Contest 2009 i Moskva har nyligen släppt ut en film om hur scenen under tävlingarna inte bara kommer att se ut utan som också visar vilken användning man kommer att ha för den och vilken dynamik den bjuder på. Titta och njut bara!

 

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av sju personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen