Eurovision 2009: Biljettförsäljningen är igång


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

EUROVISION 2009. Biljetter till Eurovision 2009s semifinaler och finalens alla genrep samt de avgörande direktsändningarna finns nu att boka/köpa. Priserna varierar beroende på vilket event man gäller, ju närmare lördagskvällens final desto dyrare.

För att komma över en liveplats i Olimpiysky Arena i Moskva är det bästa att ta kontakt med någon av återförsäljarna på nätet. En del men inte alla har service på engelska. Här är några tillförlitliga och säkra webbsajter; eurovision.uniscom.ru, showtrade.ru och parter.ru.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Mello 2020

Aktuella antagningar

Nationella 2020

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seTips på Eurovision-musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen