Välkommen till ESC-Panelen!


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

PANELEN INFORMERAR. Välkommen till ESC-Panelen. Vi är tre stycken Eurovision Song Contest-älskare som under månaden januari – maj kommer att betygsätta och ge resultat hur det går för de länder som är med och deltar i ESC.

Först ut är Danmark!

Klara redan är b.la Frankrike. Tomas är först att ge betyg:

Frankrike får en svag fyra, rutinerade Patricia framför ett bra och mäktigt klassiskt franskt epos men som dessvärre sjungs på franska och därmed uppskattas av få. Frankofil som jag är kan jag dock inte motstå detta.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 



Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av sju personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal. Gilla oss gärna på Facebook.



Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen