Grafik: ESC-Panelen

Under juli månad kommer ESC-Panelens skribent Hollac16 ta fram en topplista över 30 ESC-bidrag mellan åren 2007-2017 som han tycker förtjänade en bättre slutplacering i tävlingen. Varje dag mellan den 1-30 juli presenteras ett nytt bidrag.

Jag, Hollac16, har under många år haft favoritbidrag som det inte gått så bra för som jag hade hoppats på. Ibland har jag blivit besviken över att tittarna och/eller jurygrupper röstade ned ett visst bidrag till förmån för andra i mitt tycke sämre bidrag. Därför tänkte jag ge åtminstone några av dessa bidrag nu lite uppmärksamhet under sommaren, möjligen som en slags kompensation.

I topplistan kommer 30 bidrag, som tävlade mellan åren 2007 och 2017, att presenteras efter min placering plats 30 till 1. Anledningen till detta spann är att det är de senaste tio årens tävlingar, och ju äldre tider det blir desto färre bidrag gissar jag skulle ha blivit utvalda. Dvs. vissa år hade kunnat blivit exkluderade p.g.a. att så pass få låtar ska med in på topplistan. Varje dag mellan den 1-30 juli presenterar jag min topplista.

Du är varmt välkommen att kommentera vad du själv tycker om bidragen jag har valt ut. Tycker du själv om låten eller gillar du den inte alls? Alla åsikter är välkomna.

Den 31 juli kommer jag att bjuda på en bonus – med 30 bidrag som jag tycker verkligen INTE hade med toppstriden att göra!

 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen

Kommentera

 
 

 

Fyll i koden i rutan nedanför för att kunna skicka iväg din kommentar: