Tisdag 28 november 2017 presenteras artisterna till Melodifestivalen 2018

Av ESC-Panelen | Publicerad

MELODIFESTIVALEN 2018. SVT har gett besked om när artisterna till Melodifestivalen 2018 ska presenteras. Det blir nu på tisdag den 28:e november kl. 09:30 CET som detta sker. Som vanligt hålls en presskonferens i SVT-huset på Gärdet i Stockholm där artisterna presenteras deltävling för deltävling.

Även i år bjuder SVT in publik på plats när presentationen sker. För dig som är intresserad av att få sitta publik finns en anmälningslänk här. Via den vägen kan man även vinna det så kallade Guldpasset som gör att du får chansen att fotas med några av artisterna. Vinnaren av Guldpasset meddelas i SVT-huset. Du måste ha svarat senast fredag 24:e november.

OBS! Publiken måste vara på plats i SVT-huset på Oxenstiernsgatan i Stockholm mellan kl. 08:00-11:00 CET. Åldersgräns att sitta publik är 16 år.

 

28 artister är utvalda att tävla

Under hösten har det som brukligt ryktats om en hel del namn som tilltänkta att tävla. Men det blir alltså först på tisdag (28:e november) som vi vet sanningen – dvs. vilka artister som är utvalda att tävla. Även 2018 kommer Melodifestivalen 2018 bestå av 28 tävlande, fördelade på sju stycken per deltävling. Från varje deltävling röstas två bidrag vidare till final och två bidrag till Andra chansen. Mer exakta detaljer hur röstningsreglerna kommer att se ut i övrigt är inte känt än.

 

Vilka artister hoppas du på ska tävla? Kommentera gärna nedan!

 


Kommentera

 
 

 

Fyll i koden i rutan nedanför för att kunna skicka iväg din kommentar:

 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen