San Marino: SMRTV publicerar sina första kandidater

Av Lukas | Publicerad


San Marinos förra representanter Valentina Monetta & Jimmie Wilson. Foto: Claude Langlois

NATIONELLA UTTAGNINGAR. Det sanmarinska TV-bolaget SMRTV har börjat offentliggöra de kandidaterna som hittills har anmält sig till uttagningen 1in360 (San Marinos första nationella uttagning), vilka har förhoppningen om att få representera San Marino i Lissabon nästa år. Anmälningsfönstret är fortfarande öppet fram till den 30:e november.

SMRTV bjuder på ett smakprov på vad som vi kan få komma att höra. Videoklipp på de artister som hittills anmält sig till uttagningen 1in360 där de framträder finns nu tillgängliga på 1in360:s hemsida, med såväl covers som deras egna låtar. Klippen på alla artister som publicerats så länge går att finna här.

Anmälan till tävlingen kommer fortsätta vara öppen fram till den 30:e november, så det är fortfarande möjligt att anmäla sig på 1in360:s hemsida.

 

Vad händer sedan?

Efter att deadline varit kommer en urvalsjury utse ett antal kandidater som kommer att få möjlighet att tävla i de program som sänds online och på tv mellan januari och februari. Ett enstaka antal platser kommer däremot vara speciella s k wildcard-platser som erhålls av de kandidater som fått bäst resultat baserat på OGAE-fanklubbarnas röstning.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen